torsdag den 2. september 2010

At hugge høsten

Da jeg var barn havde jeg en 4H-have på en landmandsmark. Konceptet er vist, at man skal lære at så, luge og div. andre havesysler. Jeg var ikke så pjattet med at så. Ej heller at luge. Men jeg har altid være VILD med at høste... der er ikke noget bedre end hjemmedyrkede grøntsager!

Nu bor jeg i lejlighed og jeg har ingen have hvor jeg kan dyrke mine egne grøntsager. Men det gør heller ikke så meget når jeg kan hugge lidt i min søsters have...  I sidste uge fik jeg disse flotte rødbeder med hjem.

Jeg bagte dem i ovenen til at de blev fine og bløde. Så lod jeg dem afkøle, hvorefter jeg blendede dem med æblecidereddike, olivenolie og lidt forskellige krydderier. Resultatet blev en farverig rødbedecreme, som blev serveret til en bønnesalat med kamut-pitabrød, da min veninde var på visit. Men der var masser af rødbedecremen tilbage, der blev spist som pålæg. Mums!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...