onsdag den 29. september 2010

Dinosaurer, Darth Vader & andre detaljer
Jagten på dyre-detaljer i boligen er allerede ved at være lidt slidt, så nu er det tid til at finde nye finesser, der pepper hjemmet op. Jeg har været på opdagelse i min venindes lejlighed, der oser af finurlige bolig accessories, som vist ikke er set særligt mange andre steder. Her hygger Babuska sig med dinosaurer, dasende hunde og Darth Vader. Alt sammen giver en helt unik stemning på en særlig kreativ måde - som både virker kaotisk og stilren på samme tid. Og hvor er det bare FEDT med en personlig indretningsstil, som ikke ligner alle de andre, næsten-homogene stuer med 7er stole, Muuto-knager, Mega Mussel kopper osv. som vi ellers ser i boligbladene! Og jeg indrømmer da gerne, at jeg naturligvis også gerne vil have de lækre sager fra boligmagasinerne... men jeg inspireres stadig mere, når folk indretter sig helt unikt, som jeg synes min veninde gør her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...