fredag den 17. september 2010

En, to, træsko!

Var du også et af de børn der skrumlede rundt i et par blå træsko da du var lille? Jeg gjorde. Og de var uden hælkap! Siden har jeg kun grint af, at min mor stadig bruger sine 100år gamle træsko til at smutte i haven med. De er jo så praktiske.... hmmm!? Jeg har sågar fået en hel aften i selskab med hollandere til at gå med, at skraldgrine af træsko. Og forskellen på de hollandske, svenske og danske...

Siden er jeg selv blevet overbevist om, at træsko i en mere moderniseret udgave, er trendy! På min sidste tur til Sydney i december købte jeg et par i den skandinaviske designbutik Nordic Fusion. Nu har jeg altså et par træskosandaler i sort lak-look! Vældigt fine... Og helt ærligt, de er mega gode at have på! De giver højde uden af være besværlige at gå i som stiletter kan være, de får mig ikke til at føle mig som en bondekone og så er de langt fra lige så grimme som dem jeg havde da jeg var lille.

I fotosamlingen ovenfor kan du se nogle prægtige udgaver af henholdsvis svenske og hollandske træsko! Giver du dem også en chance til?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...