tirsdag den 14. september 2010

Fesne frugter

Kender du det med, at friske frugter når at blive fesne før du får sat tænderne i dem? Det gør jeg. Jeg er nemlig ofte på farten og så ender de altså med at blive lidt små rynkede og ikke særligt appetitlige. Men samtidig hader jeg at smide ud og lade mad gå til spilde. Især fordi jeg altid køber gode øko-råvarer - det er luksus og så skal der ikke fråses...

De her frugter var lidt fesne da jeg kom hjem fra Stockholm. Derfor hakkede jeg dem i små tern og kogte dem til grød med vaniljepulver (PULVER ikke sukker) og stødt kanel. Jeg dækker kun lige frugterne med vand og lader dem simre til de bliver helt bløde og moussy! Duften der breder sig mens æbler og pærerne koger er vidunderlig sød og hyggeligt. Jeg spiste den afkølede frugtgrød til dessert sammen med lidt Skyr yoghurt - og dagen efter røg der et par skefulde i min smoothie. Skal det være rigtigt uartigt kan jeg også forestille mig, at frugtgrøden kan blive en uimodståelig dessert sammen med knuste makroner og evt. lidt flødeskum. Og det er jo lagt fra fesent....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...