onsdag den 1. september 2010

Hello Autumn!

I dag er den første officielle efterårsdag. Og hvor blev sommeren lige af? Jeg har knap nået at grille, bade, sove i telt, lave bål, sejle kajak eller tage på sommerture før at temperaturen nu igen kræver store tørklæder og overfrakker. Jeg bliver altid lidt bange når tiden flyver fra mig - især fordi, at jeg så føler, at jeg er gået glip af masse!

Normalt får jeg smoothie til morgenmad, men jeg synes det er lidt svært at komme igennem den kolde, soft ice-ligende drik når jeg fryser om morgenen. Så startskuddet på efteråret betyder også, at jeg snart skal til at spise varm grød til morgenmad igen. Jeg har lavet denne opskrift på
banan-fremkornsgrød som jeg kan anbefale hvis du også skulle få behov for en morgenmad, der luner i disse tider....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...