lørdag den 25. september 2010

Skæve huse & fine blomster
Amsterdam! Giv dig selv oplevelsen af de mange små, sjove og skæve huse, de fine kanaler, husbåde og farverige blomster. Det kan helt klart anbefales at leje en cykel og køre lidt om kap med de lokale mens du suger atmosfæren fra både den grønne Vondel Park samt de charmerende små gader og kanaler til dig. Ved singel kanal er det flydende blomstermarked "Flower Markt" et besøg værd. Tæt derved er en japansk butik, der sælger kimonoer, sake-sæt og fine vinke katte.


Det er et MUST at besøge café Winkel, der servere byens bedste æbletærte (appletaart) med en gavmild klat flødeskum. Og så kan det selvfølgelig også anbefales at kigge forbi Jamie Olivers restaurant fifteen, der laver virkelig lækkert mad til rimelige penge. Jeg fik blandt andet en toplækker risotto. Sidst men ikke mindst, så husk at nyde en Indonesisk ristaffel på en af byens mange restauranter!

2 kommentarer:

  1. Flotte, farverige billeder og en akut trang til at rejse til Amsterdam og deres madmekka. Jeg anede ikke, Jamie Oliver havde en restaurant i byen. Således klogere - og lækkersulten:)

    SvarSlet
  2. Kære Linda!

    Jeg kan helt klart anbefale Amsterdam når man både har hang til god mad, hyggelige småting og herlig shopping! Mr. Olivers restaurant kan klart anbefales...

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...