søndag den 24. oktober 2010

Kong Chilli´s søndags CarneDet er en rigtig efterårssøndag med regn, vind og rusk... og så trænger jeg bare til søndagsmenu med fuld power og varme. Chili con carne. Så hvis du savner en idé til aftensmåltidet, så kommer opskriften på min konge chili con carne her.

Ingredienser:
400 g oksekød
2 fed finthakkede hvidløg
1 hakket løg
1 spsk balsamico-eddike
1 ds hakkede tomater
1 ds Biona kidney beans
1 finthakket grøn chili
1 spsk paprika
1 spsk Lene Hansson Kryddersalt

2 dl mælk
Lidt olivenolie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du:
Svits løg og hvidløg i olien. Brun oksekød og tilsæt chili, balsamico-eddike, paprika og kryddersalt. Rør hurtigt og tilsæt så de hakkede tomater samt mælk. Lad simre i 5-10 min og tilsæt efterfølgende kidney beans. Lad simre yderligere 10 min (og gerne længere hvis du har tid til det. Jo længere tid des bedre). Smag til med salt og peber.

Forslag til tilbehør:

Kogte fuldkornsris, et godt stykke brød, hjemmelavet guacamole, creme fraiche til toppen og en Corona med lime på sidelinjen. Velbekomme!

2 kommentarer:

 1. Hej Marian
  Uhm, lyder lækkert. Jeg havde allerede i går besluttet min søndagsmenu og inspireret af dig bringer jeg om lidt opskriften på min blog! Håber det er okay, at jeg 'låner' din ide!
  Venlig hilsen
  Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina,

  JA DA! Og jeg vil nu skynde mig ind og se hvad du fik at spise i går :) Det er så skønt, at få ny inspiration til køkken-nørderierne...

  Så lån endelig hvad du kan bruge! Vi er vel i blogs-pheren for det samme, ik?

  KH Marian

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...