onsdag den 13. oktober 2010

Lækker lilla
Rent modemæssigt er lilla vist ikke så hipt længere og den 80er agtige marineblå har taget lidt over. Inden vi alle bliver sømænd og klæder os i midnatsblå farver som modemagasinerne proklamerer, så synes jeg lige vi skal genoverveje om lilla ikke stadig er lidt lækkert? Jeg synes ihvertfald at farven kommer til sin ret i dette friske rødkål, hvis portræt jeg nåede at forevige lige inden det endte i en råkostsalat med masser af friske appelsinskiver, valnødder og lidt tranebær! Kan man andet end at blive inspireret af det labyrint-lignende mønster, som det ellers kedelige og kuglerunde rødkålshovede gemte på?

Ja ok indrømmet: mode har jeg vist ikke forstand på, men rent råvarer mæssigt er lilla da stadig toplækkert...

1 kommentar:

  1. Lilla er fantastisk! Min cykel kører i hvert fald lidt hurtigere pga farven....

    MVH
    Naboen

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...