torsdag den 21. oktober 2010

Vind et års forbrug af brændstof


Rådet for sikker trafik har lige nu en
konkurrence sammen med Q8, hvor du kan vinde et års forbrug af brændstof. Derfor vil jeg da gerne lige overgå og nævne, at hvis du læser med på min blog, så for du gratis brændstof for evigt....kvit og frit. Meget miljøvenligt og energibesparende...

Det brændstof jeg kan tilbyde dig er dog ikke noget, der får din bil til at race af sted. Men forhåbentlig kan mit brændstof måske være med til at give dig ny inspiration til de daglige kokkerier, til indretningen af din hule, give dig fifs til hvor du skal rejse hen på næste ferie, hvad der er værd at opleve lokalt og globalt. Formidlet i ord og billeder. I mine GIMME FIVE indlæg får du mine top 5 favoritter. High five til de ting, jeg synes er brandgodt i mængden af oplevelser, indtryk og muligheder. Jeg deler alt hvad jeg brænder for med dig. For mig er brændstof de ting og oplevelser, der gør mig glad, inspirerer mig, sætter fut i tankerne, får ild i kreativiteten og gør alting lidt sjovere....Set your heart in flames and be alive, som Troels Abrahamsen så fint synger i sangen End Scene!

Hvad brænder du for?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...