mandag den 25. oktober 2010

Virtuel kaffeslabberas


På onsdag er jeg med til at afholde virtuel kaffepause på Urtekrams facebook-profil. Og ideen synes jeg er brandgod af flere årsager:

1. Facebook er stedet hvor vi alligevel "mødes" - så hvorfor ikke også lave sociale arrangementer hvor vi kan være sammen uden at være samme sted. Lave caféhygge hjemme i stuen, på arbejdspladsen eller hvor end du nu befinder dig. Og så dele dine tanker i ord og billeder med andre. Fordelen er, at du ikke behøver at flytte dig for at være med og du kan deltage med morgenhår uden nogen opdager det.

2. Fairtrade er på mange forbrugere og fødevare-idealisters læber, men ved vi egentlig hvor stor en fordel vi som forbrugere kan være med til at gøre? Hvis du køber Fairtrade-mærkede produkter er du med dit køb med til at sikre en fair pris og livsvilkårerne for nogle af verdens fattigste bønder. Gør tanke til handling - en kærlig handling! Den lille prisforskel for dig gør en stor forskel for de, der har behov for tag over hovedet, skole gang og mad på bordet.

3. Du kan vinde masser af økologiske Fairtrade-produkter og Julia Lahmes nye bog, Sandheder fra en Løgner. Præmierne går til de tre mest aktive kaffepause-fans...

4. Det er tilladt at nyde kager, chokolade, slik eller andet sødt. Endda med god samvittighed... for bønderne har jo fået en god pris for deres råvarer og dermed er nydelsen en god gerning!


Fristet? Så håber jeg vi "ses" på facebook på onsdag til en virtuel kop kaffe på facebook...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...