onsdag den 24. november 2010

Delikatesser og andre fine sager...


Der er farverige sukkerknalder formet som håndtasker eller stiletter, skønne stempler til dine hjemmebagte cookies, uimodståelige chokolader, flotte kopper, skåle og sager, som jeg bare MÅ eje, smag og prøve. Det er første gang jeg var forbi den lille høgh - en forholdsvis ny delikatessebutik i Aalborg, som åbnede i sensommeren. Stemningen er hyggelig og butikken bugner af lækkerier til alle sanserne. Jeg skal helt klart købe alle mine kommende værtindegaver, mandelpakker og gavekurve derinde - og jeg håber i øvrigt, at mine gæster fremover vil gøre det samme. Og hvis I tilfældigvis læser med her, så ønsker jeg mig altså det cookie stamp og en af de farverige sirupper med smag til kaffe eller desserter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...