tirsdag den 16. november 2010

Godnat fra guld-buddha


Fik lige lyst til at vise jer min glade guld-buddha! Han er en gave fra min veninde, der har fragtet ham hele vejen hjem til mig fra New York. Nu sidder han og klukker på mit spisebord sammen med vilde planter. Mine orkideer går lidt amok p.t.og gror de vildeste grene, men guld-buddha... han griner bare. Er det noget med, at man skal gnide sådan en buddha på maven "for good luck"?!

MEN ihvertfald godnat fra mig og guld-buddha, der tydeligvis må være overtræt siden han sidder og griner så smøret på denne tid af døgnet! Så sjovt er det da heller ikke...

4 kommentarer:

 1. Han griner smøret fordi jeg arbejder - I KNOW it!! Godnat til jer begge - og få ham så lige til at holde op, gnid ham nu på den mave for p.....!! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne låne ham Buddha iklædt guld, for sådan som de orkideer vokser og blomstrer er der da held i ham. Du har måske gnubbet ham lidt voldsomt på maven, Marian? :) Hellere grin i de sene aftentimer end saltvand i tårerkanalerne. Sov sødt i ske med hr Buddha.

  SvarSlet
 3. Mmmmmnn dejlig Buddha! Hvor er han lækkertyk og glisende. Min søn samler på Buddhaer, jeg tror jeg vil se om jeg kan finde en lignende din til ham. Så glad man bliver af at se på ham!

  SvarSlet
 4. @ Taija, han grine stadig her til morgen da jeg stod op kl. 6 og synes, at verden var lidt ond! Tror ikke min evige buddha-optimist i guld nogensinde holder op med at være glad... måske kan man lære lidt af det ;)

  @ Linda, er sikker på at buddha også gerne vil på storby-ferie hos dig, så han kan få dine stueplanter til at blive en urskov! Han må da savne det kosmopolitiske liv efter at være flyttet fra New York til Aalborg...

  @ Anja, hvor hyggeligt at din søn samler på Buddhaer - det gjorde min far faktisk også. I mit barndomshjem var der op til flere tykke og glade buddhaer... men det er en fin balance med de karmagivende herrer, for der er altså også nogle versioner, hvor de ser totalt sure og uhyggelige ud!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...