søndag den 21. november 2010

Herligt hyggehjørne


Har du en hyggekrog, som du er ekstra glad for? Det har jeg. I mit hyggehjørne har jeg en bæredygtig bananflet-gyngestol fra IKEA med et kænguruskind fra Australien - skindet passer perfekt til stolen. Med Verner Pantons Pantella i baggrunden har jeg det fineste lys, som gør hjørnet perfekt til at læse blade og bøger. Lampen har jeg fået af min mor, men den har været i mit barndomshjem altid - Mine forældre fik den nemlig i bryllupsgave for mange år siden. Elsker dens æstetiske form og det lys som lampen giver rummet. Faktisk er jeg generelt lidt af en Verner Panton-fan, men det vidste jeg slet ikke dengang jeg overtog lampen!

På væggen et foto jeg har taget i Rom, et blyantstegnet portræt af mig som jeg har fået i gave og et stort maleri, som jeg har malet for snart 10 år siden. Og så med lidt planter, et træudskåret A fra London og en vase fra Dinosaur Design i Sydney. Jeg synes mit hyggehjørne er herligt fordi det er fyldt med små, gode historier og minder fra barndom, fortid, rejser, personer jeg holder af og samtidig har jeg mange gode stunder og slapper dejligt af i det hjørne....

Hvad har du i dit yndlingshjørne?

4 kommentarer:

 1. Hej Marian
  Glædelig søndag... Sidder netop her, har læst dit indlæg og tænker over min hyggekrog.
  Vores lejlighed er lille bitte og hele lejligheden er faktisk hyggekrog med dejlige ting og sager, historier og billeder samt møbler og effekter!
  Men... Det allerbedste sted er her i sofaens venstre side under lampen, der er en billig lampe, som ligner en forvokset klassisk arkitektlampe til bordet. Herfra sidder jeg med udsigt til min hunds yndlings hyggekrog, min kærestes plads foran computeren og med mine to robotsofapuder under armen...
  Vi snakkes ved!
  Venlig hilsen
  Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina!
  Hvor lyder det bare enormt hyggeligt. Og du har hund!!!! Jeg er så misundelig.... Robotsofapuder har jeg aldrig hørt om før, men de er helt sikkert også bare herlige! Tak for stemningsbilledet fra din sofa =)

  Kher Marian

  SvarSlet
 3. Hej Marian
  Det er dem man kan se her: http://www.ferm-living.com/mr-small-robot/
  Da jeg lige nu her ledte efter dem på nettet, gik det op for mig, at de er for børn... Det er jeg ligeglad med, jeg synes de er seje!
  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de cool! De sejeste sofa-robotter.. og ja, om det er til børn eller barnlige sjæle kan da være et fedt =)

  Puder er vidunderlige. Jeg vil ha flere, selvom jeg har en million... men det er jo bare så nemt at variere indretningen ved blot at udskifte et par pudebetræk!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...