tirsdag den 23. november 2010

Snekaotisk stemning


Jeg er sikker på, at DMI og jeg ikke er de eneste, der har snevejr som hovedtema idag. Min begrundelse er, at var totalt uforberedt på hvad der ventede mig i morges, da jeg satte mig i bilen for at køre på job. Snekaos. Snestorm. Isglatte veje. Biler i grøften, lastbiler og busser på tværs af kørebaner... you name it... Tak for gode vinterdæk, et par medbragte klemtiner og min lydbog "Frelseren" af Jo Nesbø, som fik mig igennem formiddagen. Det tog mig nemlig dobbelt så lang tid at komme TIL arbejdet og kun få km før målet måtte jeg vende om og køre retur til Aalborg. Af omveje = markveje, der var totalt tildækket af snedynger. Det var et held at jeg fik min lille mormor-racer igennem sneen. Og helt hjem kom jeg da også efter 4,5 timer i bilen. Det svarer jo næsten til at køre til København på en forårsdag! Hmmm...

Nu har
jeg fået mig et par varme kopper te mens jeg arbejder hjemme fra min varme hule istedet. Efter sådan en start på dagen er citatet fra mit Yogi Tea brev da også brændstof på mit bål, der pt. brænder for at rejse væk til varmere himmelstrøg....

"If you want to go far away (JA TAK),
go together (HVEM VIL MED?)"

4 kommentarer:

 1. Hej Marian
  Hold da op - det lyder godt nok som noget af en tur. Og måske meget godt, at du vendte om, så du kunne komme hjem igen - ellers var du måske sneet inde - på arbejde?
  Jeg vil gerne far away - tager faktisk afsted på fredag, til Barcelona, hvor temperaturen og vejret generelt er en del højere og bedre end herhjemme, det bliver skønt. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig?
  Har du egentlig lavet en GIMME FIVE af Barcelona? Vil gerne have lidt fifs nemlig!
  For øvrigt, hvis du havde taget turen til København i morges i stedet for til Mariager, havde du været helt fri for sne - her er nemlig INTET... Føler mig lidt snydt, er ked af at sige det for du hader det sikkert lige nu, men det føler jeg altså...
  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet
 2. Jeg vil med! For pokker da osse en overraskelse vi fik os her i skurvognene i morges. Men igen, yogi tea saves the day, hos mig sagde den noget med at livet er at være tilstede og elske hvert øjeblik. Jeg håber du gjorde det på din biltur, den lyder vild!

  SvarSlet
 3. @ Karina: Jeg elsker faktisk sne og synes det er så flot i landskabet. Det sjoveste i verden er at kælke og tumble rundt i det bløde, hvide stads! Det er kun træls med lang transporttid i den slags vejr. Jeg kører jo naturligvis skidegodt selv, men de andre billister kører jo galt... ;) Jeg har ikke lavet en GIMME FIVE til Barcelona, men jeg har skrevet lidt om Gaudï her: http://braendstof.blogspot.com/2010/09/den-spanske-lurifax.html

  Inden fredag, laver jeg en high five liste her på bloggen! For det mangler da bare ;)

  @ Anja: Jeg sender varme, karma og kærlige Yogi Tea-citater ud til din hyggelige skurvogn! Synes det er SÅ sejt, at du er tilstede der på sådan en dejlig, optimistisk måde... Håber I får optøet jeres vandrør :)

  SvarSlet
 4. Og her var intet sne, men det er der tilgengæld nu. Så på med hue, vanter og tørklæde a la burka og op på cyklen, brr. Godt, du nåede sikkert frem til hulen og tøede op med god te.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...