onsdag den 3. november 2010

Tørklæde-tid


Jeg smider hermed poten i vejret og giver high five for tørklæder! Vejret indbyder jo lige nu til at pakke sig selv ind i tykke, vamsede og varmende halstørklæder. Jeg kan bedst lide dem, der overdriver lidt - dem der er lidt for store eller lidt for vilde i farverne. Men du får min GIMME FIVE liste for denne sæsons tørklæder lige her (beskrivelsen følger billedernes rækkefølge ovenfor).

1. Det flettede, sorte halstørklæde er fra Soaked In Luxury og købt sidste år. Fordi det bare lige skal kastes to gang om halsen og ikke flyver eller flagrer, er det en af mine favoritter.

2. XL-tørklæde i uld og med sådan lidt folklore-mønster. Købt i H&M i London, men vist nok også at finde i udvalgte DK butikker. Det er VARMT og langt og kan vikles flere gang rundt, så man næsten er ugenkendelig. Love it!

3. Hjemmegjort halstørklæde af 1,5 stof fra Stof2000. Det har fulgt mig i et par år og med den bronche-belagte broche fra Australien, synes jeg faktisk at det er lidt yndigt. Billigt og let: køb strikket stof i den ønskede længde og vupti, så har du et tørklæde (jeg kan ikke strikke nemlig!)

4. Orange-uld-monster der både fnugger, fælder og varmer. Købt i H&M sidste år til en vejgaard-dollar (50kr.), da ingen andre gad gå med tørklæder længere... Det ildfarvede tørklæder pifter ethvert sort look op :)

5. Årets høst er dougnut-tørklædet, som flere har spurgt interesserede efter! Afsløringen kommer her: Mærket hedder skunkfunk og jeg købte det i Barcelona (i den eneste butik, der havde åbent lørdag. Vi anede ikke, at der var helligdag den dag, som vi havde afsat til voldshopping...). Til info findes det også i mange andre fede farver, men jeg er lidt vild med de her grønne techno-grønne nuancer!

Har du et favorit-tørklæde i tiden?

4 kommentarer:

 1. High five for tørklædetid. Jeg er vild med det sorte flettede, og det orange ser dejlig varmt og vamset ud. Skønt med skøn på. Sidste år fik jeg lækreste grå tørklæde i uld med farvede pomponer fra det fine mærke Folk af min kæreste. Jeg elsker det hver eneste dag i denne tid. Det kan spottes lige her; http://i744.photobucket.com/albums/xx83/simpeldagbog/IMG_3505JPG_effected.jpg

  SvarSlet
 2. Dit tørklæde ser også for cool ud, Linda! Det er så fedt med små finesser eller overdrevne detaljer. Love it also... Hvor er du heldig, at din kæreste giver dig sådanne skønne gaver...

  Hav en fantastisk weekend med dit überfede pompon-tørklæde...

  SvarSlet
 3. Jeg har også et fra Soaked in luxury bare i grå, og det er mit absolutte yndlings :)

  SvarSlet
 4. Det fede ved det tørklæde er, at det bare holder formen fordi man ikke skal bekymre sig om at få det bundet fint... Jeg har set, at der er flere der har kopieret ideen siden og så sent som i går købte min veninde et vildt flot et med et kækt mønster i H&M...

  Jeg kunne købe mig fattig i tørklæder....

  God søndag Malene =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...