torsdag den 23. december 2010

Forandring fryder


Jeg kan egentlig godt lide at årstiderne skifter. Det er flot når skoven springer ud og er helt lysegrøn. Men det er også smukt når bladene bliver vinrøde og falder af. Nu pryder frost og sne landskabet. Jeg blev lige mindet om hvordan det hele forandrer sig i dag da jeg kom forbi det samme træ, som jeg tog billeder af i oktober. Forandring fryder - og i alt det her vinterkaos vil jeg lige huske at sætte pris på at vind, vejr, temperaturer og landskab skifter farver, form og konstant ændrer sig. Noget jeg faktisk savnede da jeg boede i Australien...

Sidste år fejrede jeg jul i Sydney i 40 graders varme. Lille juleaften tilbragte jeg på stranden... og det var lige knap, at jeg kunne klemme den tunge julemad ned i varmen. I år står den på familiehygge, vinterstøvler, sne og røde frostnæser. Og jeg glæder mig til alt hvad det indebærer (især pakker)

2 kommentarer:

  1. Ah, rarhed. Tak for forandringen. Men spørgsmålet er så, om du savnede din familie juleaften sidste år? Og hvad foretrækker du egentlig? :) Glædelig jul, kære Marian.

    SvarSlet
  2. Det er svært at komme i julestemning når solen skinner og man er blevet lidt grisefarvet på skulderen. Varme, sol og Sydney - i love it... men lige til jul, vil jeg hellere fryse og være sammen med min familie =)

    Og rigtig god jul til dig også Linda! Håber du får dejlige gaver og bliver julemandsmæt!

    // M

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...