søndag den 12. december 2010

Funky Funch


Jeg går ikke særligt meget op i børn eller børnetøj. Men da jeg er moster til to herlige banditter af et par nevøer, så kigger jeg alligevel lidt efter gaver og tøj til dem. Derfor blev jeg også glad da jeg første gang så det enkelte, stilrene kvalitetsbørnetøj fra Funch, der ikke fyldt med det sindsyge tryk-kaos med dyr,figurer og vilde farver, som andre populære mærker tit er. I stedet har Funch fokus på blødheden, kvaliteten, det funktionelle - og ikke mindst økologi og bæredygtighed i bomuldsproduktionen. Og det er her jeg er solgt. Mine nevøer skal da bare have det bedste, øko-børnetøj overhovedet. Og ikke alt behøver at være retro og i vilde pangfarver.

Henriette Funch er ildsjælen bag Funch made with love. Hendes koncept, filosofi og passion er helt enkelt, ærlig og kærlig! Det kan jeg li... og så kan du købe tøjet i webshoppen så du slipper for at suse ud i julegaveræset sammen med alle de andre. Smart, ik? Husk også at læse Henriettes nærværende blog, der handler om mange andre ting end børnetøj. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...