tirsdag den 7. december 2010

Hvad har du på hylden?


Hvad har du af nips og herlige sager på din pyntehylde derhjemme?

Jeg har et mærkeligt miks af design, bøger, tegninger og fund fra naturen. På hylden her er f.eks. Holmegaards klassiske Cocoon vase, som designeren Peter Svarrer har formet udfra inspirationen af den glohede glasmasses dråbeform. Derudover har jeg bogen Dansk Design, der altid er et godt opslagsværk hvis jeg har brug for lidt baggrundshistorie for vores mange geniale designprodukter. Den kæmpestore, trælignende figur er en bælg fra et australsk træ, som jeg har fundet nær Harvey Bay ved Australiens østkyst. Jeg elsker når naturen selv laver sådan nogle kunstværker i form af æstistiske mønstre og former. Og jeg værner om min ærtebælg! Tror nok, at den stammer fra et carobtræ!

Skitserne er en gave og jeg er facineret af de dæmoniske ansigter, der på en eller anden måde både afspeljer noget maskulint, noget feminint og noget mystisk eller unaturligt.

Har du et par yndlingsting, som pryder dit hjem og som samtidig har en særlig historie?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...