fredag den 24. december 2010

Ib Rene Cairo...


Jeg drømmer om at starte juleaftensdag på min absoluttefavorit og totaltyndlings café: Ib Rene Cairo... men jeg sidder her og er i tvivl om de mon også holder julelukket. Det er verdenshyggeligste sted med god mad og godt selskab. Og det er alt fra fine damer til fattige studerende, festlige typer og tetanter, der gæster Aalborgs bedste café! Kaffe, farverige lækre hjemmebagte kager som tærter og cupcakes - og blade i massevis! Jeg hopper snart i vinterstøvlerne og smutter rundt om hjørnet for at se om de har åbent...

3 kommentarer:

 1. Og du skal holde jul i Aalborg? Rigtig glædelig jul til dig. Jeg er glad for, du i 2010 blev en del af blogverdenen og fik din egen. Kram

  SvarSlet
 2. Åh, der ville jeg også gerne lige smutte ned hvis den var i nærheden af mit hjem. Dejligt med et tip hvis jeg en dag skulle komme helt til Ålborg. Og ja, som Linda siger, så er det dejligt du har din blog nu.

  SvarSlet
 3. Dejligt at vende tilbage til bloggen efter juleædegildet til sådan et par sødeste kommentarer fra jer to! Jeg er også glad for at jeg er sprunget ud i blogland - vild med det. Og tak fordi i også er så inspirerende med jeres personlige skriverier og billeder =)

  Jeg kan klart anbefale den kære Ib til kaffe, drinks, fest, hygge, en alene chai i selskab med et godt blad (tattoo- og boligblade er mine favoritter)... så er I i nordjylland nogensinde, så er IB the place to be!

  Håber I har haft de dejligste juledage

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...