tirsdag den 21. december 2010

Økologisk vinduesfarmer


I 2011 springer jeg ud som økologisk farmer. Jeg skal nemlig gro øko-karse i min vinduesFARM. Og jeg glæder mig. I går fandt jeg nemlig karsefarmen som ses på fotos foroven, som betyder, at jeg for kun 10 kr. har jeg investeret i min fremtidige karriere.... og læg lige mærke til, at der følger en fin ko samt et hvidt hegn med i købet! Jeg er vild med konceptet og de fine detaljer i det her produkt fra ØkoPift.

Uhmn jeg kan allerede smage den æggemad, som skal piftes op med karse fra min egen farm. Smagen vil minde mig om sol, sommer og tomater med smag... selvom det nu føles som om der er LÆNGE til, så er der lys forude. I dag er året korteste dag. Fraaaaa nu af får vi længere og lysere dage - heldigvis!

2 kommentarer:

  1. Det forstår jeg godt du ikke kunne stå for! Supernuttet og så kommer der karse ud af projektet, det er ren winwin. Og ja! NU er det vendt! Fra og med i dag bliver det lysere, det er så fantastisk en tid det her. Knus og glædelig jul Marian.

    SvarSlet
  2. Nemlig. Der er allerede lysere her til morgen... måske fordi jeg har juleferie og ikke behøvede at stå op kl. 6 hvor det stadig er nat!

    Ha en fantastisk jul Anja =)

    Knuser tilbage

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...