fredag den 10. december 2010

London hits


For et par måneder siden var jeg i London og når jeg er så heldig, er jeg altid i Wholefoods for at gå på opdagelse. Det er altså her det sner, hvis man vi følge med i det nyeste inden for økologiske og naturlige produkter. Jeg har fundet en håndfuld af de sager jeg havde med hjem i kufferten her. High five til nyt brændstof til maven, øjnene og tankerne:

1. Sorte soba nudler. Økologiske og glutenfri. Jeg forestiller mig, at jeg skal bruge dem til at lave en FLOT gæsteret. Kan lige se de sorte nudler sammen med farverige grøntsager. Glæder mig til at smage dem.

2. Pop-a-cob. Jaehh hvis du skal lave mikrobølgepopcorn, hvorfor så ikke poppe direkte fra kolben? Denne tørrede majskolbe kommes i en foliepose, der vist har lidt olie og salt i sig - og så kommes den i mikroen..... sjovt koncept, som jeg er spændt på at teste.

3. Pocket Garden. En pose med muld og basilikum frø så man nemt lige kan gro sine egne urter i køkkenet. Perfekt når man nu bor i lejlighed og ikke lige har en skøn urtehave udenfor døren... endnu et fantastisk koncept. Pocket Garden fås i alle tænkelige variationer.

4. Den fineste øjenskygge fra Elysambre, der er økologisk (dog uden certificering) og som ikke indeholder kemi og kedelige konserveringsmidler som parabener. YAY! Etuiet er rubust, så indeholdet ikke går i stykker som med plastemballager. Og så er den magnetisk indeni, så øjenskyggerne sidder godt fast. Du kan endda selv vælge hvilke to farver du vil have. Jeg valgte kokosgrå og sort.

5. Clipper Tea Peppermint. Jeg er helt pjattet med pebermyntete lige for tiden. Mums. Og så er Clipper emballagerne altså så fine. Desværre er teen aromatiseret, så den er ikke helt naturligt, hvilket er drønærgerligt. Men den smager godt.

Har du fundet noget helt fantastisk nyt og spændende på en af dine rejser?

6 kommentarer:

 1. Åh det ser dejligt ud. Mere af det! Det hele! Min sidste rejse var til Superbrugsen i Lystrup. Jeg fandt en øko ananas til 12 kr. Og en øko aubergine til 5. Såeee deeet....

  SvarSlet
 2. Det var da også et par dejlige øko-køb!!!

  SvarSlet
 3. Lækre ting for både krop og samvittighed :)

  SvarSlet
 4. Den liste skulle jeg have haft med mig til London, for jeg var i WholeFoods maaange gange i løbet af få dage. Fantastisk sted, der kræver tid & penge. Jeg købte et lille lager af Balm Balms fantastisk produkter - til meget billige penge ift. Danmark.

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at høre om testen af majskolben!

  SvarSlet
 6. @ Malene, Det er nemlig den bedste forkælelse når lækkerierne BÅDE er til krop og samvittigheden!

  @ Linda, jeg snollede også relativt billige REN produkter i Wholefoods. Mit største problem var at VÆLGE for kufferten havde jo kun en begrænset størrelse...

  @ Karian, dét gør jeg også... især fordi jeg havde købt en i rød til min søsters familie - og den blev vist bare brændt af i mikrobølgeovnen!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...