onsdag den 15. december 2010

Mundgott - tidligt på dagenFor kort tid siden var jeg på Mundgott - en Restaurant nær den nyrenoverede havnefront i Aalborg. Det jeg godt kan lide ved stedet er, at deres menukort følger sæsonerne og derfor altid har aktuelle råvarer på. I sommers var jeg der f.eks. for at spise krabbeklør og muslinger uden for, men nu ville jeg nyde dagens første måltid på Mundgott.

"Tidligt på dagen" kan man bestille øllebrød, havregrød eller få scramble eggs med laks. På godt dansk hedder det heller ikke Brunch, men "Mellem morgenmad og frokost". Og dette måltid består af små portioner af forskellige lækkerier som yoghurt med crunch og appelsinmarmelade, spansk omelet med kartofler og chorizo, hjemmebagt brød og brie med kiks + oliven. Jeg havde egentlig også glædet mig til den lille portion øllebrød, men det var ikke så godt som jeg forventede. Banan-chokoladekage var derimod et hit og kaffen ligeså. En lækker og lidt anderledes brunch som overall er en anbefaler...

MEN en af de fedeste ting ved Mundgott er og bliver altså deres toilet. Det er nemlig indrettet som en dansk bøgeskov med fuglesang og grønne blade på vægge og i loftet. Fyldt med skønne detaljer, som virkelig gør det til en herlig oplevelse. Fedt og anderledes. Og ganske nordjysk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...