fredag den 31. december 2010

Tiden flyver...

Jeg sidder næsten og har dejavu her. Tænkt, at der allerede igen er nytår. Mindes sidste år hvor jeg frisk og frejdig lavede visioner, planer og mål for 2010. Har netop set på dem og erkendt, at jeg rent privat vist er en langt bedre planlægger end jeg er en udfører. På job er det ikke et problem at nå i mål, sjovt nok... - Jovist har jeg da ændret på en del, skabt nye ting og grebet spændende chancer. Men jeg har tilgengæld også "glemt" en masse på listen. Mon også de fleste læsere af Iform elsker at læse om sundhed, motion og kost, men de orker bare ikke selv at bevæge sig? Hmm...

Der må lægges nye planer for 2011. Nye visioner, mål og ideer - og den største vision af dem alle må så være, at efterleve de ting, jeg selv definere for mig!

Apropos dejavu, så tog jeg billedet ovenfor sidste år ved denne tid. På vej afsted til nyt HÅR (jep, den er god nok, jeg skal have peppet håret op) og nytårsfest med god mad, god vin og god selskab.

Have a good one...og husk brillerne!

3 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig Marian! Det er rigtigt godt at se tilbage, og huske på de ting man havde sat sig for i det år der allerede er gået. Det højner bevidstheden om livet og om hvad man vil her. Så hurra for at du har set tilbage, det er allerede et skridt i den rigtige retning til at ændre de ting du vil ændre i fremtiden.
  Kram og tak for din blog!

  SvarSlet
 2. Tak sødeste Anja - jeg er bare bedst til planlægningen og til reflektionerne. Og knap så god til at fuldføre og nå i mål med mine personlige visoner. Hvordan gør du? Det virker til, at du er supersej til at kaste dig ud i nye udfordringer og forfølge dine drømme....

  Klemmer tilbage - og TAK fordi du vil læse med!

  // M

  SvarSlet
 3. Kære Marian.

  Jeg har gået og tænkt lidt over hvad jeg skulle svare dig, fordi jeg ved ikke helt hvad jeg gør. Eller jo, lidt, men det kommer nemt til at lyde lidt langhåret. Jeg vil prøve at forklare det så godt jeg kan.

  Hvis jeg skal leve i overensstemmelse med hvad jeg inderst inde kan mærke er rigtigt for mig, og ikke hvad den ydre verden mener er rigtigt for mig, så er det første skridt at jeg overhovedet kan mærke hvad der sker indvendig. Det kræver tid i ro, gerne meditation. Og det kan sagtens være en meditation på en gåtur, eller 10 minutter i en sofa. Det behøver ikke være så avanceret og yogiagtigt.

  Og så prøver jeg at lade være med at tænke. Jeg finder aldrig ud af noget ved at tænke. Ved at tænke over tingene kan jeg stå i stampe i 100 år. Hvis jeg derimod lytter til min intuition, så får jeg for det første meget sjovere og overraskende svar, men det er også de sande svar. Selvom det for det meste er ret skræmmende ting (skræmmende for mit ego), så giver det altså et meget skæggere, og meget mere eventyrligt liv. Men det kræver ro til at jeg kan lytte til min intuition, ellers forsvinder den bare i larm fra tanker, musik, telefoner, facebook osv :)

  Og til slut vil jeg sige at jeg prøver at lade være med at tage livet så seriøst, selvom det kan være svært. Jeg prøver at grine og give slip, nogen gange er jeg god, andre gange kunne jeg være bedre...

  Ved ikke om det var brugbart, det er de her ting jeg gør, som jeg kan forklare med ord ihvertfald :)

  Ha det dejligt Marian. Og husk, man kan ikke alt. Nogle ting, på nogle områder kan man måske rykke helt vildt på, på et år, året efter kan man så rykke på nogle andre ting. Kh A

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...