fredag den 21. januar 2011

Fastelavnsboller på forskud


Så sagde vi, at det var fastelavn! Jeg kan slet ikke tåle at gå forbi bagerens vindue... (og nej, det er ikke fordi, der ligger snegle og boller...hø, hø) Det er fordi fastelavnsboller er min livret. Og pt. ligger der virkelig nogle pragteksemplarer af slagsen og blinker fristende til mig hver gang jeg nærmer mig et bageri. Blink, blink...

Men jeg er sej og har har endnu ikke købt en eneste. Klapper mig selv på skulderen! Men på mærkværdigvis har KitchenAiden herhjemme altså bagt en omgang efter denne opskrift og nu er der så taget forskud på fastelavn her. Og jeg ved endnu ikke engang om jeg skal være Darth Vader eller cirkusprinsesse i år.... Hvad skal du være?

6 kommentarer:

 1. EJ hvor du brillierer. Du er simpelthen så fantastisk i et køkken (det ser i hvert fald sådan ud), og virkelig overskudsagtig er du. :-)

  Det kan være du har fri idag?

  Kh

  SvarSlet
 2. Dejligt med en hjemmedag, det er nu mere afslappende og afstressende og sidst men ikke mindst. Ingen afbrydelser.


  Rigtig god weekend til dig Marian, glæder mig til at se hvad dine kreative sysler ender med efter weekenden :-)

  SvarSlet
 3. Uh, de ser lækre ud. Karla og jeg talte også om forleden, at vi snart skulle bage fastelavnsboller, så du er ikke den eneste, der tager lidt forskud på traditionerne;)

  Ditte

  SvarSlet
 4. Uhhmm fastelavnsboller!

  @ Maria, desværre har jeg hverken fri eller bagt i dag - der er derfor ikke flere af godterne! Men mine tænder løber i vand...

  @ Ditte, Jeg synes bestemt i skal bage en omgang! Og så sende en håndfuld i min retning, tak!!!

  SvarSlet
 5. Pu ha, jeg bliver helt sulten, når jeg ser dine biileder! Jeg må også snart i gang med Kitchen Aiden:-)
  Tak for bloglegen, jeg er gået i tankeboks for at finde 8 spændende ting!
  -Dorthe

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at læse om dig Dorthe! OG ja, i sving med den Kitchen Aid... min kører næsten i døgndrift ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...