fredag den 7. januar 2011

Fin, fin vægkalender!

Jeg er forelsket i denne Wallsticker, som samtidig er en praktisk vægkalender, der klart og tydeligt holder styr på månedens aftaler, fødselsdage og øvrige gøremål. Aftalerne kan skrives med kridt på stickeren eller på gule postits. Love it! Jeg forestiller mig, at den virkelig ville pynte på køkkenvæggen eller over min skrivebords-bar... Jeg fandt den hos LuxoLiving efter at være blevet fiffet med et link dertil. (Foto lånt fra samme web, håber det er ok?)

4 kommentarer:

 1. Det er jeg SÅ glad for at høre :-)
  Den er simpelthen også så fin.

  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er den skøn! Kan man mon få den som uge kalender...gid man havde en kæmpe væg!

  SvarSlet
 3. Jeg har kun set den som månedskalender - men den er virkelig bare fed! Ihhh jeg ønsker mig den sådan, men jeg ved heller ikke HVOR den skal være her hos mig ;)

  SvarSlet
 4. Og Tak for linket Kreativista ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...