tirsdag den 18. januar 2011

Forår på farmen


Så er der forår på farmen. Min økologiske karsefarm spirer og øko-koen springer glad rundt og hygger sig. Det ses jo tydeligt på billedet ovenfor. Det går jo helt godt i min nye rolle som vindues farmer.

I morgen skal jeg have en æggemad med tomat og så høster jeg nok lidt af udbyttet i vinduesfarmen.... Uhmn smagen af sommer! Nu går det fremad. Mod lyse tider og friske spirer, som smager af solskin. Kom glad forår - også IRL, tak!! 

2 kommentarer:

  1. Hvis du går kold i æggemadder, så kan man lave den mest vidunderlige lille pestoting med karse. Blend det med god olivenolie, økocitronskal og lidt salt. Meget meget dejligt!

    SvarSlet
  2. Hold op det lyder lækkert.... jeg har endnu ikke været så krea med at lave pestoer selv. Har en suveræn persilliade til nye kartofler, men en karsepesto... mums! Tak for det tip!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...