mandag den 3. januar 2011

Fyr & flamme...


Jeg er fyr og flamme i stolthed over, at jeg endelig kastede hovedet på bloggen sidste år. Og det gibber ekstra i maven nu hvor jeg har fået mine helt egne visitkort - jo, jo nok er vi virkelige virtuelle og digitale, men der er da ikke noget så herligt som et fysisk visitkort!

I den anledning skylder jeg først brandvarm tak til Mette, der har hjulpet mig med det grafiske design på bloggen. Og dernæst en klapsalve til Louise fra Kunø Designs, der på eget initiativ sendte et par fede forslag til visitkortene... det er jo slet ikke til at modstå!

Der er ingen vej tilbage: i år skal brændstof for alvor sætte fut i tankerne, kogerierne og oplevelserne! Læs med og få stof til eftertanke, good stuff til maven og lidt lækkert til øjnene. Mere mad, mere design, flere oplevelser og meget mere boligguf. High five 2011!

6 kommentarer:

 1. De er blevet brand-go'e! Nu kan de stakler, som endnu ikke bliver beriget med dine yummiii opskrifter og fede tips også få en chance for at komme med på vognen!

  SvarSlet
 2. Sådan kusine - godt gået :-)

  SvarSlet
 3. @ Louise - åhhh tak! Men mega meget tak fordi du ville opsætte dem så fint for mig... jeg må straks igang med at dele mit kort ud =)

  SvarSlet
 4. Skønt Marian! Og stort tillykke med det fysiske Brændstof! Det bliver spændende at se det blive bredt ud i verden!

  SvarSlet
 5. jeg har poterne oppe, for hvor er det da sejt med egne, brændende visitkort. måske jeg burde overveje det samme, nu hvor jeg har en titel at putte på kortet.

  SvarSlet
 6. TAK Anja & Linda!! det kan klart anbefales - endda bare for egen fornøjelse. Man bliver så glad... og hvis I selv kan opsætte det grafisk eller kender kreative kvinder som jeg, så er det ikke sååå dyrt at få en stak trykt. Jeg gav ca. 300 kr for ret-så-mange....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...