lørdag den 15. januar 2011

Geniale budskaber til væggen


Er faldet pladask for Therese Sennerholts plakater med geniale statements til væggen. Visuelt er de jo helt enkelte og minimalistiske med den sort/hvide-stil, men udtryksmæssigt larmer de jo for vildt med de hårdtslående budskaber, som I eat Cake in Bed eller de svenske bandeord Helvetes jävla skit. Love it!!! Jeg har lånt de to billeder for oven fra hendes webshop (og håber det er ok!!) og har endnu ikke selv besluttet mig for hvilket billede eller budskab, der skal pryde mit hjem.... der er simpelthen for mange fede at vælge imellem!

Har sagt det før og siger det igen, der er altså bare noget med de svenskere og god stil!

4 kommentarer:

 1. svenske bandeord; sikke et fund! nu ved jeg, hvad jeg skal sige til ham den svenske svoger på mandag, når jeg ser ham. tak for go' ordinspiration. ps; jeg vil være svensker i mit næste liv.

  SvarSlet
 2. De er SÅ fine. Elsker det minimalistiske look. Glæder mig til at høre omkring dit valg :-)

  SvarSlet
 3. Det er supersvært at vælge! Der er mange gode, sjove budskaber!!!

  Og ja, Linda: næste gang kommer jeg også ud som ægte svensker ;)

  SvarSlet
 4. hvor er de seje Mijan! æælsker 'Shut Up'en:-) very cool indeed.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...