torsdag den 27. januar 2011

Get Well Tea

Der er så mange som hoster, snotter og er sløje for tiden. Gad vide om det er halvdelen af DK, som ligger i sengen med halstørklæde op til begge ører og spiser hostebolcher lige pt.? Anyway, hvis du, din kæreste eller din veninde er syg, så lav lige den her forfriskende dejlige te til dem. Den varmer, smager vidunderligt og hvis man tror på, at mad også kan bruges som medicin, så er f.eks. ingefær alment anvendt som et naturligt middel mod forkølelse og hoste i Kina og Indien. Men teen her kan bestemt også nydes når man ikke er sygdomsramt - det er endnu en hverdagsluksus ting for mig...

Du skal bruge:
2 stilke frisk mynte
1/4 frisk lime
2 tynde skriver frisk ingefær
Lidt honning

Sådan gør du:
I en stor kop presses saften ud af den friske lime. Kom mynte, ingefær og resten af den 1/4 lime i samme kop. Hæld kogende vand over og tilsæt en lille smule honning. Lad teen trække i min. 5 minutter. Serveres med omsorg og en Get Well hilsen til patienten... eller nydes i godt selskab, der trænger til forkælelse!

7 kommentarer:

 1. Den ser lækker ud - det ligner jo nærmest en Mojito uden procenter.

  Hyggeligt du vinkede til mig på vejen I Herning. Nu du kørte igennem Herning, håber jeg du tog smutturen for X-Akt i Tjørring? :-) Den må du køre lige forbi..

  SvarSlet
 2. @ Maria! Jeg har slet ikke set den boligbutik, men jeg overvejer at køre dertil i weekenden! Det er fantastisk at du opdaterer mig med de lokale lækkerier!!

  @ Hanne! Nemlig.. jeg er næsten blevet afhængig af den dejlige te. Sidder og nyder en god kop netop nu!

  SvarSlet
 3. Jeg anbefaler jo med hjertet min venindes butik, Luxo Living som virkelig er en fantastisk interiør butik.
  Men X-Akt er virkelig også et must.
  Husk der er Art Fair i byen i denne weekend, hvis du nu alligevel er her :-)

  God weekend..

  SvarSlet
 4. Tak for tippet Maria! Og hold mig endelig opdateret...

  Jeg vil klart til den Art Fair imorgen efter en omgang brunch! Hvem ved, måske render vi ind i hinanden IRL ;)

  God weekend til dig også!

  SvarSlet
 5. Uhmmm.. altså, mindede mig lige om at jeg har ingefær, lime og hyldeblomst. Ihh det må gøres imorgen!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager som en drøm af en lækker cocktail det her! Jeg må høre hvad du synes når du har smagt det i morgen, Anne!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...