fredag den 28. januar 2011

Hej Hund!

Hunde er altid et hit hos mig. Jeg er pjattet med dem og har været det siden jeg havde en søde cockerspaniel ved navn Nanny da jeg var lille. Jeg ønsker mig en hund selv, men med et liv i overhalningsbanen synes jeg ikke at jeg har den nødvendige tid til at gå ture, passe og hygge med sådan en! Men jeg kender flere hunde og derfor kan jeg da godt lige smække (hunde)poten i vejret med en High Five liste over de Top 5 søde hunde, som jeg har sagt hej til for nyligt:

1. Corgi-hunden, som jeg ikke ved hvad hedder, men som jeg har mødt på Café Ib Rene.
2. Fie, den bette mobs som godt kan li agurk og andre ting, der knaser.
3. Bomuldshunden Gabi, der synes tæer i zebra-strømper er værd at bide i... jojo, den er hvalp, men stadig!
4. Anna, åhhh Anna, det bette sødeste dyr, der snorker og prutter som en 100kg tung sømand.
4. Emil, der bare tror, at han er en bittelille hund, som meget gerne vil sidde lidt på skødet af en. Især hvis man har svenske belladonna kiks.

Har du en hund?

9 kommentarer:

 1. haha, herligt fredagshundehit. tak for de søde hundedyr her i den virtuelle verden. det manglede vi også. jeg har ikke hund og har aldrig haft faktisk. min mor har nemlig hundeallergi, og derudover er jeg nok mere et kattemenneske - selvom jeg ikke har én :) dyr i lejligheder er ikke lige mig, men jeg elsker alle katte & hunde. her på redaktionen hos downtown har vi en lille hund - altså min redaktør ejer den, men den kommer her næsten dagligt. den er sød & lille (tror dog den er stor) - og så hyler den som en ulv, når brandbilerne suser forbi vinduerne;)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har jordens dejligste mops, som også elsker knasegrøntsager og ikke mindst at give riiigtig mange kys hver dag. Han er altid glad, elsker alle mennesker og hunde. Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig livet uden!

  Karla

  SvarSlet
 3. Jeps. ligesom Karla, har jeg en mops.
  Han bøvser, prutter, hikker og snorker som en.. ja.. sømand :) Havde ikke troet jeg skulle ha' hund, men nu har han en ganske særlig plads i mit hjerte - han er den gladeste, skøreste skid; som forresten er venner med Karlas mops.

  SvarSlet
 4. Hvor er i bare heldige med de små kræ - og at de så er venner endda! Optur... Mopser er virkelig søde og grimme på samme tid :)

  Jeg ønsker mig en lidt større hund. Måske en Basset Hound :)

  SvarSlet
 5. Vi overvejer kraftigt at købe en bomuldshund, fordi min mand er allergisk. Og så er de virkelig hypernuttede. Kender du Gabi personligt? Og ved du hvor hun kommer fra? Skønne billeder iøvrigt. Eeeeelsker hunde...

  SvarSlet
 6. Jep - Gabi er min kusines bette hund og jeg vil meget gerne spørge hvilken kennel de har fået hunden fra! Min kusine er også allergisk og det er netop derfor, at de valgte den søde fnullerhund ;)

  SvarSlet
 7. Anja, jeg kan kun anbefale dig en lille sød bomuldshund. De er nemme at opdrage, børnevenlige, allergivenlige, kærlige og så er de jo bare super søde og bløde.
  Kan varmt anbefale Kennel Frejasminde v. Randers, hvor vi købte Gaby. Det er en super service man får hos Vivi og nogle flotte hvalpe hun opdrætter med kærlighed, så man får en glad og velsocialiseret hvalp :-)
  Kram fra Gabys mor

  SvarSlet
 8. Så kom svaret helt af sig selv... god kæledyrs-shopping, Anja!

  OG tak til min søde kusine for hjælpen! Hils den lille uldtot og send den snart på ferie hos MIG!

  SvarSlet
 9. Jeg har hund - det skønnest gadekryds af en labrador-greyhound (gadekryds) og en golden retriever! Fantastisk dyr, der også selv synes, at han er lille og vil sidde på skødet. Han bliver aldrig nogen god vagthund og var meget bange, da det var stormvejr i sidste uge!
  Jeg elsker at have hund - elsker, at der altid er en, når man kommer hjem!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...