onsdag den 19. januar 2011

Ib er for alle - også søde hunde!

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det altså lige igen. Verdenshyggeligste café ligger i Aalborg og går under det kække navn, Ib Rene Cairo. Ib er for alle.  Også søde hunde, folk med tattoos, sultne morgenmaver og fine damer i pels (ikke hundepels dog). Søndagsbrunch er næsten et must kl. 11 hvor mere eller mindre lokale samles for at grine af weekendens byture, catche up eller bare starte søndagen stille og roligt med lækkert mad, en avis og en spandfuld kaffe. Uhmmm...

Håber du giver dig selv en hyggelig stud på Ib næste gang du er i Nordens Paris (vi har Aalborg Tårnet, der giver Eiffeltårnet kamp til....øhmn sokkeholderne) aka Aalborg. Nyd den gode stemning, den farverige indretning, de mange magasiner og de dejlige, lokale personligheder.... du kan sneak peake på den skønne, skøre hjemmeside hvis du nu ikke lige kommer i nærheden af cafeen!

5 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med Ib, helt klart den bedste café vi har!
  Fin blog du har her:-)
  -Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej Marian

  Tjek min blog, jeg har includeret dig i en blog-leg. Håber du har lyst til at lege med :-)

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. sikke en dejlig hund :) Jeg elsker Ib, der er bare så hyggeligt og personalet er så søde.

  SvarSlet
 4. Hej - jeg har videresendt en blogleg til dig - men kan se at Maria har gjort det samme - du bestemmer selv om du vil være med. Læs evt mere på min blog. -Mette : )

  SvarSlet
 5. @ Dorthe, hvor fint at se dig i BlogLand. Jeg vil straks besøge din blog også!!

  @ Maria/Mette - jeg snupper jeres fine udfordring og er klar til at lege med... jeg kaster mig ud i det i aften! Tak for opfordringen...

  @ Line, ja IB er en favorit! Og hunden er der vist tit. Det er også dens stamcafé, tror jeg!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...