onsdag den 5. januar 2011

Køkken-racer


Yes! Jeg har længe været misundelig på alle I andre out there som længe har haft køkkenmaskinernes Rolls Royce, KitchenAid. Men nu er verdensfedeste køkkenmaskine også flyttet ind hos mig og jeg er allerede begejstret.. wroooom wroooom! Jeg har haft så travlt med den nye racer, at jeg slet ikke har haft tid til andet end at teste, piske, ælte og makke med den.  Der er gode opskrifter på trapperne de næste dage...

8 kommentarer:

 1. Midsundelse er en grim ting :-) Lucky you :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke! Jeg må også snart have mig en. Nuvel, det ryger på listen over de 1500 ting jeg tror jeg får råd til så snart jeg får et større køkken og en rigtig fuldtidsløn... Er den go - kan det anbefales?

  SvarSlet
 3. Meget heldig!

  @ Mårmår: den er fantastisk... jeg elsker den allerede. Effektiv og let at gøre ren ikke mindst. I forhold til at bage gærdeje, så er det jo en kæmpe fordel, at man ikke sviner hele bordet til og skal ælte med grabberne!!!

  SvarSlet
 4. Uf my goodness, den må jeg altså virkelig virkelig have...Stort tillykke til dig! Nu kan du endelige blive en ægte husmutti med sådan en. Fru Sand move over!

  SvarSlet
 5. av, av - for en finhed. nu må det stoppe med alle de hestekræfter herinde i blogland i form af topseje bagemaskiner. jeg vil også, trampe-trampe-i-jorden! indtil da vil jeg bare glæde mig til nye opskrifter ps: gulerodsbollerne var et hit:)

  SvarSlet
 6. Jeg hoppede og stampede også i jorden i misundelse før... nu er jeg glad for grej, men det krævede lang tids vurdering for der er grænser for køkkengear, ik?

  Åh er glad for at gulerodsbollerne var et hit! Jeg må se om jeg kan køre kunsten efter med nye bagesager ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er du heldig....."vil os' ha'"....eller rettere ønsker mig, men der er altid så meget andet jeg også lige kan bruge sådan en klat penge på. Nyd den :-)

  SvarSlet
 8. Jeg nyder den i fuld firspring. I dag har den bagt boller, fastelavnsboller og senere skal den lave kødboller :) Den er hele molevitten værd!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...