mandag den 10. januar 2011

Lige ved og næsten...

Her ser du en af mine favorit-lamper, som jeg har drømt om i mange år. Den fineste æstetiske form a la en cigar og med det klingende navn Havana! I går var kun 1 minut fra at den næsten blev min til halv pris. Casanovamøbler holder nemlig lagerudsalg i form af facebook auktioner og jeg var med hele dagen... hele tiden med højeste bud! På slaget 21 bliver der sagt STOP og på selv samme tidspunkt byder en gut altså 30 snollede danske dadler over mig. Bittert...

Jeg havde allerede bestemt hvor cigarlampen skulle bryde min stue! Nuvel, jeg må vel begynde at komme mønter i sparegrisen igen så jeg kan få råd til Jozeph Forakis smukke Foscarini lampe en skønne dag. Jeg var bare liiiige ved og næsten.... men røg af hesten og gik surmulende i seng!

2 kommentarer:

  1. æv, kan vi slet ikke fremskaffe den andre steder til dig? helt ærligt; 30 kr. hvad bilder han sig egentlig ind? den var jo klar til din nye bolig.

    SvarSlet
  2. Enig Linda! Synes bare den og jeg var meant to be....

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...