mandag den 24. januar 2011

Luskede beskeder

I weekenden har jeg været ved at rydde lidt op på mit kontor og i gemmerne fandt jeg mine Ransom Magnets, som jeg købte i Stockholm hos DesignTorget i september. De er lavet som forskellige bogstaver, der ligner, at de er klippet ud af aviser og blade - helt perfekte til at skrive hemmelige, luskede beskeder på køleskabet. Eller kræve løsepenge hvis man nu lige er kommet til at kidnappet nogen og er i pengenød....

Jeg kan godt komme til at bruge lidt tid med de skønne magnetbogstaver. Og ofte er det også sjovt at læse hvilke beskeder ens gæster efterlader til en på køleskabet! Utroligt så meget underholdning man får ud af lidt magnetløjer til sølle 95 af svenskens penge ;)

2 kommentarer:

  1. det var godt nok de fineste. meget sejere & flottere end det klassiske køleskabspoesi-design. jeg mindes, at designtorget også er at finde i malmö, og der skal jeg heldigvis snart forbi snart. total optur! i øvrigt synes jeg altid, mine gæster skriver noget pinligt:)

    SvarSlet
  2. Du har ret Linda - jeg har haft poesi-magneterne i mange år, men det er ofte kun halvlumre rim, der kommer ud af det når jeg har haft gæster! Men det er nu god underholdning...

    Jeg er sikker på at du også kan finde DesignTorget i Malmö... men vigtigst af alt, har de LagerHaus???

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...