torsdag den 13. januar 2011

Lyttetid

Biltid er lyttetid. Jeg kører MEGET og i gennemsnit 2-3 timer om dagen. Det betyder, at jeg har meget tid til at lytte. Til musik, til radioprogrammer, til søde veninders stemme i telefonen og til lydbøger! For nyligt har jeg lyttet hele Ken Follets "Jordens Søjler", der i bogform er en mobbedreng på godt 800 sider. Og som lydbog ca. 32 timers oplæsning. Lang, men perfekt til min daglige lyttetid.

Pt. er det Jan Guillous "Tyvenes Marked", som udspiller sig på min road trip. Men krimisagen er snart afsluttet og så er det tid til jeg finder en ny bog til min lyttetid. Og her kommer DU ind i billedet... Hvad skal jeg lytte? Har du en favoritbog eller forfatter jeg bare BØR tjekke ud?

5 kommentarer:

 1. JA, Camilla läckberg eller Jussi Adler? Fantastiske forfattere af fantastiske krimier. åber du er glad for din køretur, synes faktisk køreture kan være dejlig afstressende!

  SvarSlet
 2. Du skal da klart høre Paganinikontrakten - den seneste krimi af Lars Kepler. Den sælges fra 13.-15. januar for 157 kr på EnNyBog.dk.

  Ellers kan jeg MEGET anbefale Paulo Coelho's Alkymisten, selvom den ikke varer mange timer.

  Jeg har også været igennem de tre bøger af Jakob Ejersbo's Afrika-trilogi, Eksil, Revolution og Liberty, som alle fås til download. Store oplevelser, men nogle synes de er for barske.

  Min seneste bog inden Paganinikontrakten udkom, var Ken Folletts nye, Giganternes fald, en moppedreng på 21 timer.

  Du kan se dem på EnNyBog.dk, eller hvor du ellers shopper lydbøger.

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt med lydbøger. Det er jeg aldrig kommet i gang med, men min mand f.eks. sluger den ene monster bog efter den anden på den måde.

  Når jeg kører bil, så lytter jeg til sådan nogle plingplang cd´er. Sådan nogle med én der siger "Du er okay, andre er okay, alt er okay" også kan jeg sidde og gentage det i et par timer, mens jeg bliver roligere og roligere. Det virker rigtigt godt for mig, også dem hvor der bare er bølgebrus og lidt harpe ind over :)

  SvarSlet
 4. radio er det allerbedste jeg ved - næstefter småtingslykke, kaffe, intens kærlighed og økologi ;) men jeg kan kraftigt anbefale erlend loe på lydbånd/cd. hvis det stadig hedder dét?

  SvarSlet
 5. Tak for jeres dejlige tips - bøger SKAL bare anbefales før jeg kaster mig for vildt ud i noget. Min største begrænsning er nok, at min bilradio kun kan spille gammeldags (for det hedder det jo i disse digitale tider) Cdér - og altså ikke MP3 filer. Dermed kan jeg heller ikke lige downloade bøger fra bib eller andre sites.

  Vil dog straks gå på bib-safari og se efter jeres anbefalinger så har jeg god underholdning til de næste ugers road-tripperi ;)

  God weekend out there...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...