lørdag den 22. januar 2011

Restaurant Fusion

YUM! Virkelig uhmmm... sådan lød det hver gang en af de fantastiske retter blev serveret på Restaurant Fusion i Aalborg sidste lørdag. Kreative indslag som f.eks. appetizer serveret som en potteplante og after-dinner-shot som kemiske glas. Og så bare masser af god smag. Forretten var virkelig vellavet sushi serveret flot på en lang tallerken. Mellemretten var det møreste torskefilet- og buks på en soja-ingefærsauce og fennikel. Hovedretten krondyrfilet, som bare smeltede på tungen. Og smeltede alle vores hjerter. Sagt på pænt jysk: hold kæft det smagte godt. Det hele. En total oplevelse med fine smagsnuancer.... og desserten, blodappelsinsorbet, hvid chokolade og små macroner, som smagte vidunderligt af lakrids! Tjek goumetmenuen ud og lad tænderne løbe i vand.

Fusion er indrettet smart og moderne, servicen er i top og jeg fik flash back til de fancy restauranter, som jeg har spist på i udlandet! Optur... og så i Aalborg. Kan næsten ikke vente med at komme afsted igen og spise en lækker middag i godt selskab på nok Aalborg bedste restaurant!

4 kommentarer:

 1. Ej Marian, hold da op et syn. Maden og omgivelserne ser virkelig fantastiske ud.

  Angående mit job er jeg kordinator på CLOGS, dog administrativt - jeg elsker mit job. Det skal siges at jeg har Verdens bedste kollegaer som sidder og designer alle vores træsko både på PU men også TRÆ!

  Håber du nyder din weekend :-)

  SvarSlet
 2. mmmh, det kan min mave slet ikke rumme her en søndag eftermiddag, for det ser jo gennemskønt ud. hvor dejligt og fortjent med toplækker mad & rart selskab.

  SvarSlet
 3. @ Maria, SKØNT! Jeg elsker træsko og har et par svenske, fine laktræsko-sandaler!! Lyder som et spændende job...

  @Linda+Maria, det var SÅ lækkert, jeg er stadig overvældet og overvejer allerede hvornår jeg må spise der igen;)

  SvarSlet
 4. Det var nemlig en konge konge menu vi fik der. Synes der er langt i mellem at man gennemgående i menuen bare slubrer det hele i sig. Jeg synes især det flotte stykke krondyr var exceptionel... jeg synes en væsentlig faktor også var, at vi slap 600 kr. hver hvilket dækkede over min. 3 retter mad, 1 flaske champagne, 2 fl. hvid, 3 fl. rød og en dessert vin til alle. Knus fra Gug

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...