mandag den 17. januar 2011

Spice up your life

Krydderier er alfa omega i mit køkken! De er uundværlige som genvej til alsidighed og gode smagsoplevelser. Duften, smagen, udseendet - det er lækkerhed i reneste form! Og på arbejdet har vi netop fået vores håndpakkede, økologiske krydderier i nye emballager. Jeg er så stolt og synes, at de er så smukke - jeg kan slet ikke vente med at pryde min egen krydderihylde med disse lækkerier fra Urteriet i Mariager. Der er 37 forskellige og jeg glæder mig især til at introducere citrongræs i tørret form til min krydderi-samling!

2 kommentarer:

  1. Ja de er virkelig smukke de nye emballager! Fedt at man kan blive glad over den slags :)

    SvarSlet
  2. Jeg har dem alle i skabet lige bagved mig på kontoret - ser på dem hverdag... og jeg nyder bare den fine duft, der kommer ud hver gang jeg åbner lågen....

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...