lørdag den 29. januar 2011

Vinter-slatten

Vinteren har altså været ekstra lang i år. Og ekstra kold, mørk og grå. Jeg føler mig helt vinter-slatten og er klar til lysere tider, lidt varme og tomater, som rent faktisk smager af noget. Derfor hjælper det lidt, at jeg så småt er begyndt at overveje hvor jeg skal rejse hen denne sommer... Det glæder om at have rejseplaner og noget at glæde sig til for at overleve de sidste måneder med skodvejr og vinterjakke!

Har du rejseplaner, som du glæder dig til?

Ps. Den søde/døde squid på billedet er fra en sejltur i Whitsundays, Australien. December 2009 - ja, det er nemlig smart at forkorte vinteren med et par uger med australsk sommer...

4 kommentarer:

 1. jeg kan så godt følge dig...min krop skriger på varmere vejr.

  mine rejseplaner inkluderer både portugal og grækenland, hvilket jeg ser meget frem til!

  SvarSlet
 2. uha, vi har det vist fuldstændig identisk, marian. jeg drømmer både om syditalien til sommer & en efterårstur til new york! uha, hvad bli'r det mon til i virkeligheden? hvor skal du hen?

  SvarSlet
 3. @ Superhelten, det lyder som dejlige ferieplaner med sol, varme og lækkert mad! Hvor er du heldig, at du kan glæde dig til det =)

  @ Linda, jeg ville også elske Italien og N.Y. Spændende hvor i verden vi kommer i 2011. Indtilvidere har jeg en tur til Istanbul i marts i forbindelse med en uddannelse jeg tager. Og så overvejer jeg faktisk Skotland til sommer. Forventer lidt et Harry Potter-smukt landskab med store grønne bakker, rå kyster og middelalder-slotte. Nu må vi se. Skal på bib i dag og finde bøger...

  SvarSlet
 4. Tak :) Nu skal jeg bare have købt lidt guidebøger, så jeg virkelig kan drømme.

  Håber du skriver lidt om Istanbul, den by har stået højt på min rejse ønskeliste i et par år...og det samme med Skotland, forestiller mig også smuk med smuk på!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...