tirsdag den 22. februar 2011

At bygge fødevarer

De næste par dage er jeg ikke hjemme her på bloggen. Jeg skal nemlig starte på min uddannelse som Food Architect, der bliver et fantastisk innovativt, kreativt og spændende indspark til mit arbejde. Det bliver sjovt at komme på skolebænken igen sammen med en masse andre foodfreaks. Vi skal bygge fødevarer og koncepter udfra en brugerdreven synsvinkel. Og  vende lidt op og ned på traditionerne. I morgen er første skoledag og jeg har det som om jeg skal starte i børnehaveklassen igen. Nye mennesker, nyt skema og ny viden...

Men jeg er start tilbage med fornyet madentusiasme. So long fra den her mad-bygmester....

4 kommentarer:

 1. Det lyder ret spændende! God fornøjelse på skolebænken :)

  SvarSlet
 2. gud hvor spændende - det har jeg aldrig hørt om tidligere. glæder mig til at høre meget mere.

  SvarSlet
 3. Wow, det lyder godt nok som en spændende uddannelse. Pøj pøj med det - jeg glæder mig til at høre mere om det og se hvad det kan føre til :-)

  SvarSlet
 4. Tak alle 3 - det er så spændende! Og hvor er det inspirerende at tilbringe to dage sammen med så mange andre fødevare-entusiater, som en selv! Masser af mad-nørderi... Yay!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...