tirsdag den 15. februar 2011

Barstole søges...

Jeg jagter barstole. 2 stk - gerne helt særlige uden de koster 1 million. Sådan ca. De skal passe til min vidunderlige køkkenbar, som du kan se på billedet ovenfor. Jeg er lidt forelsket i Hee Bar Stools fra Hay, der findes i forskellige farver. Eller GUBI barstolene.

Mit køkkenhjørne er virkelig et rart sted. Til hurtige måltider, til at læse magasiner, snuppe en dejlig kop kaffe eller til at hænge ud mens en anden laver mad.... eller til at brændstof-blogge som nu!

Har du en idé eller et par gode links til steder med fine barstole, så smid dem endelig her....

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker jo Kartell - har du set Ghost barstolene? Måske de ikke er så komfortable men fine ser de altså ud. Helt klart mine farvoritter :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker jo Kartell - har du set Ghost barstolene? Måske de ikke er så komfortable men fine ser de altså ud. Helt klart mine farvoritter :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ville have sagt Hay stolene, men jeg giver også Kreativista ret i, at dem fra Kartell er super fede.

  SvarSlet
 4. åh, jeg er slet ikke på beatet, når det kommer til barstole. derimod kender jeg hele hays sortiment, da vi er på jagt efter; tæpper, knager & lysestager. uha, det bli'r dyrt. men sikke et godt hjørne, marian.

  SvarSlet
 5. Tak for de dejlige fifs! Jeg kan også smaddergodt lide Kartell stolene, men de er bare ikke comfi nok... det er tit mit store dilemma når funktionalitet og design ikke går op!

  Uanset hvad, så må jeg vist til at komme mønter i sparegrisen ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...