onsdag den 16. februar 2011

Café Industrien

Hvis du skulle køre forkert, fare vild eller af andre årsager befinde dig i Esbjerg fra tid til anden, så fortvivl ikke. Der finde faktisk en glimrende café i det vilde vestjylland. Jeg var på lynshopping med min veninde for et par uger siden og sultens desperation var vi bange for at ende på Mac D! MEN rundt om et par hjørner fandt Café Industrien. Fantastisk mad, indretning med storby-gefühl og helt igennem en positiv overraskelse. Jeg fik en suveræn tomatsuppe med madmuffin til (og det er jeg lidt vild med i tiden og bager i vildskab selv). YUM! Ikke bare fra Klamme Knoor eller Heinz fra dåse. Næææ der var nogen, som havde lavet det fra bunden! Optur med en god god madoplevelse når man troede den stod på coin offers fra den gyldne havmåge. Nabobordet fik burger og de så virkelig gourmetsmækre ud. Vi åd dem ihvertfald med øjene samtidig med at vi nød vores eget mad!

Da jeg lige lurede lidt på nettet efter Café Industriens www faldt jeg over denne fotoserie, som er taget af cafépersonalet - set i et andet lys! Virkelig sejt lavet....  Og så har de fanme også strikkeklub hver søndag med kaffe og kage. Hvis ikke det er mormor på den fede måde, så ved jeg snart ikke hvad! Jeg synes det holder! High five herfra og til Esbjerg. Tak for mad!

2 kommentarer:

  1. Strikkeklub, det ER mormor på den fede måde... De findes også overalt i København - lidt mærkeligt er det at komme ind på en cafe fyldt med strik, men sejt er det sku!

    SvarSlet
  2. Det er så cool! Jeg ville ønske jeg kunne strikke andet end bare en to masker. Jeg har vist ikke evner eller tålmodighed til strikkeriet. Men måske nogen i en strikkeklub kunne lære mig det, tænker jeg....

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...