tirsdag den 22. februar 2011

Farvepeps på en tirsdag....


Trænger vi ikke bare til at blive peppet lidt mere op med farver efter de her laaaange måneder med grå/snevejr? Jeg sender lige lidt forårsfornemmelser ud i verden med en håndfuld farverige billeder på den her snegrå tirsdag!

I går fik jeg frikadeller med kartoffelsalat til aftensmad og havde mest af alt lyst til at spise den udenfor og lade som om det NU var sommer og en rar, lun aften. Men man må jo nøjes med tage forskud på de lysetider på andenvis da realiteterne vist ikke rigtig er velegnede til pick nick i haven.

Her får du lige lidt farvepeps fra mig til dig. Ha en dejlig, farverig tirsdag derude....

4 kommentarer:

 1. SKØNT med farver. Dem trænger vi til nu. Jeg kan næsten heller ikke vente til vi snart kan rykke udenfor.

  SvarSlet
 2. Tak Mariann, jeg trænger til farver. Hos mig vælter det nu ned med sne igen igen. Trænger til forår!

  SvarSlet
 3. Jeg er enig. Farver i denne hvide tid luner :)

  SvarSlet
 4. Det er vist godt vi går de lyse tider imod! Håber mit farveindspark hjælp lidt på vores alles trang til forår og sommer...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...