mandag den 28. februar 2011

Farver, fest og former

Bloglege er lidt hyggelige fordi de minder mig om, at I andre bloggere derude ikke kun er virtuelle væsner, men ægte mennesker. Derfor blev jeg virkelig også superglad, da der var et godt gammeldagsbrev i min postkasse i fredags. Som nævnt i går, har deltaget i Marias gaveleg - hun har sendt mig de festligste, farverige småting i forskellige fine former. En fjer, drinks/dessertparaplyer, filtkugler, smukke perler, et fedt kort og en slikkepind! Det er vel også næsten fastelavn nu, ik? Nu er det min tur til at føre stafetten videre og hvis du vil være med, så læs hvordan her:

Alle blogprofiler kan deltage. Du deltager ved at skrive en kommentar til dette indlæg - herefter vil de to første indlæg blive belønnet med en lille gave fra mig.  Efter gavens modtagelse, skal du sende en lille gave retur til mig og samtidigt oprette et indlæg på din blog, hvor du fortsætter legen.

Omkring de små gaver er der ingen regler - for mig er er det kun tanken som tæller.

3 kommentarer:

  1. Er der ingen der vil have en gave??? Hmmm så må jeg jo bare nøjes med at forkæle Maria! Jeg lader fristen være i dag og herefter er løbet kørt....

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig til at blive forkælet :-)

    SvarSlet
  3. Det ser ud til, at der ikke er nogen der vil lege med Maria! Så må der jo bare være ekstra treats til dig :) Pønser lige og sender dig noget i næste uge!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...