søndag den 6. februar 2011

Kropskunst - nu med ildfarve

I min verden er tattoveringer kropskunst. Og derfor er jeg i gang med forskellige personlige kunstprojekter. I fredags var der afbud - og så blev det pludselig min tur til at få fikset de sidste detaljer på min nøgle med vinger. Yay!

Det har været svært at vælge farven til båndet. Jeg har tænkt på næsten alle nuancer, men orange blev bare ved med at vende tilbage... Det passer jo også lidt til brændstof bloggen, ik?

Nu skal den bare hele og så bliver den så fin! Selvom det bestemt kan mærkes når de fine nåle prikker i huden og efterlader et mærke for livet, så er jeg allerede igang med at overveje næste projekt....


Har du kunst på kroppen?

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er den FED Marian. Virkelig smuk og unik. Orange er lige dig (tænker både både din blog og hårfarve).

  Jeg har ingen tatoveringer, men min bedre halvdel har. Synes det er FEDT, men tror jeg er for femi til den slags kunst.

  SvarSlet
 2. Den er vildt fed Marian! Jeg beundrer dine tatoveringer og synes, du er for sej!
  Jeg kan godt lide at kigge på tatoveringer, men jeg tør ikke få lavet nogen selv...

  SvarSlet
 3. den er superfin, må man spørge hvilken kunster der står bag?

  Jeg har selv en efterhånden anseelig samling af kunst på kroppen!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de fine ord. Jeg er også rigtig glad og stolt af den. Den er lavet af Martin Lundholm fra Doc Pain - min all time favorit tattovør ;)

  @ Maria, tattoveringer kan sagtens være feminine alt efter motiv og placering. Jeg har f.eks. en lotusblomst på siden af maven og den er ganske feminin og ville nok ikke sidde lige så godt på en mand!

  SvarSlet
 5. Du er en sej økosild Marian - Jeg har en krop som måske ender på museum som den sidste krop uden piercinger og tatoveringer - men til gengæld fik min mand lavet en sej tatovering til mig i "MORS DAGS" gave og den er super flot ;-)

  SvarSlet
 6. Tak Anette! Jeg synes nu også du er en af de sejeste øko-chicks jeg kender. Godt krydret med Fairtrade naturligvis....

  Sikke en fin mors dagsgave fra din mand! Det er da også rigtigt sejt....

  SvarSlet
 7. Hvor er tatoveringen dog blevet flot!

  Jeg har selv 3 tatoveringer og ser frem til at få nummer 4 og 5. Skal have tatoveret min datters navn på håndleddet på et tidspunkt. Og så vil jeg gerne have en i nakken, skal bare finde det perfekte motiv.

  SvarSlet
 8. Tusind tak! Det lyder som nogle gode tattoo-planer du har... kropskunst er herligt =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...