onsdag den 16. februar 2011

Man skal ik kimse af grød...

GODMORGEN!
Lige en morgenhilsen herfra det vilde vest....

Grød er bare sådan noget de fleste har barndomstraumer over - inkl. mig selv. Men jeg er kommet mig lidt over det efter jeg har hørt, at grød er den nye sort. Nu laver jeg lækre, bløde grød med f.eks. speltflager kogt på lidt mælk og vanijlepulver med friske æbler og kanel på toppen. Eller med femkorn, banan og ahornsirup på toppen. Det er kun fantasien der sætter grænser. Frisk eller tørret frugt er tricket, gerne sammen med søde krydderier som vaniljepulver, kanel eller lakridsrodspulver. Morgenbudskabet er, at man slet ikke skal kimse af grød for det kan faktisk gå hen og blive rigtigt lækkert hvis det er lavet ordentligt - og så holder det jo mæt længe, men det har din mor jo nok fortalt dig 1000 gange....

7 kommentarer:

 1. så er morgenmaden i morgen sikret. både godt & mættende. præcis som min mor siger, ja:) god dag, marian.

  SvarSlet
 2. Jeg tror da snart, at jeg skal ned og ribbe det Urtekram-lager, der ligger i min lille provinsflække med alle de lækre opskrifter du kommer med ;)

  SvarSlet
 3. Man skal overhovedet ikke kimse af grød! Jeg er også vildt med det til morgenmad, og ih, det ligger altså en god bund og varmer helt indvendig!

  Ditte

  SvarSlet
 4. hvor er det cool, at jeg ikke er den eneste der er kommet mig over de klæge, klistrede og klamme grød. Jeg elsker sådan en lun portion på de morgener hvor jeg har tid til at røre i gryden.

  @ Malene, jeg tror nok jeg nærmest arbejder lige om hjørnet fra din provinsflække!

  SvarSlet
 5. Ja, det er tæt på. Jeg bor i Onsild :)

  SvarSlet
 6. grød er go'est ;) spiste det hér til morgen!

  SvarSlet
 7. Så drøner jeg forbi din provisflække dagligt Malene!! Jeg holder lige øje med dig og dine mopser på forbifarten fremover....

  Nemlig Pernille! Grød holder!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...