torsdag den 3. februar 2011

Onsdagssneglen strikes back!

Der har været lidt stille de sidste par dage her på Brændstof! Men det viser sig, at der åbenbart er begrænsinger for hvor mange billeder man må forkæle sin blog med.... Nyt lagerplads skulle der til. Det har jeg købt nu så nu er der igen ild i bloggerierne. Og hvorfor ikke starte ud med onsdagens klassiske, syndige fristelse: kanelsneglen! Og det var jo onsdag i går og derfor var der også en lille snegl til kaffen.... Uhmn!

Jeg vender stærkt tilbage med nyt brændstof til din mave, dine øjne og dine tanker de kommende dage!

PS. hvis du ikke nåede sneglen i går må man godt snige den ind i torsdagsagendaen....

6 kommentarer:

 1. I Svendborg er kanelsneglen faktisk en torsdagssnegl, så det er helt okay i dag også:)

  Ditte

  SvarSlet
 2. Mums. Alle dag er snegledage i mine øjne ;)

  SvarSlet
 3. Uf, you´re evil, evil I tells ya! Nu kan jeg da ikke gå ud og skrælle rødbeder med det foto på nethinden. Mon ikke familien alligevel ville blive gladere for at få snegle til aftensmad...det tror jeg sørme.

  SvarSlet
 4. der er ingen snegle i mit liv. de må snart indføres - enten onsdag eller torsdag. ja, billedplads skal der til. jeg har også lige købt et nyt lager:)

  SvarSlet
 5. det er farligt med snegle... jeg har elsket dem siden jeg læste på uni, hvor kantinen bagte nogle oversize af slagsen. YUM!

  Er det bare mig, eller rimer fredag på fastelavnsboller?

  SvarSlet
 6. Elsker snegle - god ide at bage dem i forme - det må jeg prøve næste gang ;-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...