tirsdag den 8. februar 2011

På opslagstavlen

Jeg har fået en hjemmekontor-bar i stedet for et skrivebord - jeg arbejder nemlig hjemme en dag om ugen. Og jeg elsker det! Mit eget seje kontor. Det er så fint at sidde i barhøjde og jeg er allerede vældig glad for det, selvom der stadig er en del, der skal ryddes op, ordnes og sorteres. Bare det at have et sted hvor jeg kan lave alt det jeg brænder for, tænke kreativt, finde på og hygge med blogs.

På opslagstavlen ved skrivebordsbaren er der pt. kun en masse poetry magneter. Men så faldt jeg lige over et gammelt billede af mig selv som barn. Tænk, at jeg engang har været sådan en lille, uskyldig lyshåret pige med en buket blomster i hånden??? Dengang brændte jeg for at være ude hele tiden, lege med min hund Nanny, klatre i træer og spille fodboldt. Hvis jeg var inde læste jeg bøger eller tegnede. Og på en eller anden måde, så savner jeg faktisk det lidt... bare at lade dagen flyve af sted med ting man synes er sjove!

NÅ, men så fik du da lige set mini-me ;)

hvad har du på din opslagstavle?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...