torsdag den 10. februar 2011

Smooooth operatoooor....

Når dagen ikke starter med minus 10 grader, så elsker jeg at lave en lækker smoothie til morgenmad. Det er ren forkælelse, som næsten får mig til at springe ud af sengen om morgenen når alarmen lyder 5.30.... næsten, skrev jeg. Men jeg glæder mig altid til at guffe smoothie for det smager vidunderligt og holder mig mæt helt til frokost!

Du skal bruge:
1 banan
4 dl frosne bær (f.eks. blåbær, hindbær og jordbær)
3 dl rismælk med vanilje eller alm. mælk
1 tsk hørfrøolie
Lidt vaniljepulver
Lidt kanel
Masser af frisk citronsaft
Evt. et par spsk proteinpulver

Sådan gør du:
Smid det hele i din blender og køre et par minutter til at smoothien bliver helt tyk og cremet. Tilsæt så citronsaft, blend igen lidt og kom det server det med ske og sugerør. MUMS! Jeg har altid min smoothie med to-go, så jeg kan nyde den på turen til job. Termokopper er perfekte til formålet fordi de også holder kold!

4 kommentarer:

 1. ohm, mit mave rumler. æælsker smoothie om morgenen - og den du beskriver lyder meget bekendt ;)

  SvarSlet
 2. hold nu op, du står tidligt op. jeg står jo først op nærmest timer efter dig. er du så ikke sulten igen halv otte? jeg savner intenst min blender. det må blive i næste måned, jeg anskaffer mig en ny, så jeg kan lave smoooothies, mmh.

  SvarSlet
 3. Det er værd at være en early bird når man må få sådan en lækker morgensmoothie!

  Men jeg er ikke så god til at variere den smagsmæssigt - så gode fifs modtages gerne!?

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...