lørdag den 12. februar 2011

Smugkig i køkkenskabet

Mine køkkenskabe bugner af øko-te, øko-mel, kokosmælk, fuldkornsnudler, sprød mysli, mere te, 1000vis af skåle i alle farver, kopper, kander, sushi-grej og tallerkener. Og jeg kan ikke få nok. Det er som om jeg er addicted. Især til skåle og kander. Og øko-te. Der skal ny inspiration til, nye rejser til smagsløgene og nyt guf til øjene. Jeg brænder for god, økologisk mad og for kvalitetsråvarer. Derfor er det også naturligt at køkkenresultaterne skal serveres lækkert i æstetiske skåle, fade og kopper! 

Bugner dit køkkenskab også med køkkensager og andre lækkerier?

6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke ligeså lækre sager i mine køkkenskabe som dig, må jeg nok erkende.
  Er det sirup til pandekagerne, man aner på øverste billede? ;)

  SvarSlet
 2. Du er jo også skadet - altså skadet på den gode måde :-)
  Mit job har skadet mig i temaet sko - finesser, pleje og køb af sko er virkelig min svage side :-)

  Men lækkert ser dit skab ud, Marian. Jeg misunder virkelig dit overskud i køkkenet. Det er fantastisk.

  Håber du får en dejlig weekend. Jeg skal tøsehygge med damedrinks og damelår :-)

  SvarSlet
 3. @ Malene, sirup fik i går selskab appelsiner, dadler og mandler sammen med lidt vaniljeis. Yum... Her til morgen tror jeg, at jeg smækker en brunch sammen - OG SÅ kommer vi til pandekagerne!

  @ Maria, det lyder som om du får en helt fantastisk weekend. Det er ingen skam at være lidt arbejdsskadet så længe det er positivt. Jeg er fx meget dårlig til at pleje mine sko, men jeg har dog (også) mange af dem ;)

  SvarSlet
 4. Mit skab ligner dit i ingredienser, og tallerkerne har vi også :) Men (desværre) så har jeg noget af et uordenligt gen når det kommer til madskabe, og det ser ud som om alting er KASTET ind. Derudover har jeg også en kedelig vane med at lade være med at lukke noget som helst. Derfor kan man nemt få fat i en åben pose müsli der er kastet ind med bunden i vejret. Den slags giver müsli i hele skabet, på gulvet, og dybe suk hos min mand, den stakkel... Ja nu kom jeg ud med min mørke sjuskeside...

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder af dit smukke hjem :-) Dejligt at se lidt billeder som ikke kun indeholder dit fantasiske køkken egenskaber :-)

  SvarSlet
 6. @ Anja, jeg kender ALT for godt det med kaos i skabene... det er virkleig svært at holde styr på alle sagerne når man nærmest samler på råvarer, ingredienser og div. krydderier. Ja, og så plus køkkengrej ;)

  @ Maria, TAK! Jeg er glad for, at du havde lyst til at kigge forbi!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...