søndag den 20. februar 2011

Søndags-sager

Rigtige søndage starter med brunch i godt selskab på yndlingscafeen Ib Rene Cairo i Aalborg. En dag med venindebesøg, hundehygge og kaffe! Et brush up af garnet, cowboylege med nevøen - og så lige endnu en køretur i min bil! Nu har jeg fået biksemad og vil snart se Star Wars. Min dag har virkelig været fyldt med dejlige søndags-sager!

I morgen truer en ny hektisk uge hvor jeg skal futte og fare landet rundt i min bil, starte på ny uddannelse og gøre klar til et par dejlige weekendbesøg, som jeg virkelig glæder mig til!

Nyd søndagen derude... 

4 kommentarer:

 1. ser ud & lyder som om, du også har haft en forrygende weekend & at du ligesom jeg, får topmeget at se til i den kommende tid. Spændende med ny uddannelse. God mandag!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker nyt. Og ny inspiration... Hvilke nye udfordringer har ud på beding Pernille?

  Hav den skønneste mandag =)

  SvarSlet
 3. Hvad hvad hvad er det for en uddannelse? Kram fra den MEGAnysgerrige.

  SvarSlet
 4. Hej Mega-Nysgerrig,
  Jeg skal starte på en uddanelse som Food Architect, som forløber over de næste 6 medr. et par dage om måneden. Det bliver SÅ spændende og jeg glæder mig helt vildt. Det handler om brugerdreven innovation i fødevarebranchen!

  Klem tilbage til dig Anja!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...